Det er i dag inngått salgskontrakter om salg av resten av eiendommene til Scana Property AS. Eiendommene i Strand kommune som Scana Property nå selger består av det resterende tomteområde i tilknytning til stålverksområdet på Jørpeland, samt et felt med hyttetomter ved Liarvatnet til hver sin kjøper.

Salgssummen er totalt MNOK 22 og vil ha en positiv resultateffekt for Scana ASA på ca MNOK 13 – 14. Transaksjonen for stålverksområde forventes gjennomført innen 1. november 2020 og hyttetomtefeltet pr. 1. juli 2020.

Når tomtesalget er gjennomført vil ikke Scana ASA ha eiendommer igjen i porteføljen. Scana vil nå ha full fokus på utvikling av resterende datterselskap og videreutvikling av den maritime strategien til selskapet.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
Styrk Bekkenes | CEO | Mobil +47 40 40 35 20