Børsmelding
 / juni 26, 2020

Torvald Ulland Reiestad (40) er ansatt som økonomidirektør (CFO) i Scana ASA.

Reiestad kommer fra stillingen som økonomidirektør i selskapet Itslearning AS. Han har tidligere hatt flere ledende posisjoner i selskaper som PwC, Borea, Sparebanken Vest samt diverse styreverv.

– Jeg er svært fornøyd med å få Torvald Ulland Reiestad, med på laget som vår økonomidirektør. Jeg føler meg trygg på at han med sin bakgrunn vil bli et verdifullt medlem av vår ledergruppe, og bringe verdifull kompetanse inn i dagens selskap. Torvald vil også være en viktig ressurs til å bygge et maritimt børsnotert selskap, sier Styrk Bekkenes.

Torvald Ulland Reiestad

Scana er morselskap for en gruppering av sterke utstyrs- og serviceleverandører til maritim industri. Scana har vært gjennom en lang strategiprosess og rendyrker nå den maritime satsingen. Hovedkontoret flytter til Bergen i løpet av neste kvartal.

Torvald Ulland Reiestad starter som Scana’s økonomidirektør 1. september 2020.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
Styrk Bekkenes | CEO | Mobil +47 40 40 35 20