Scana ASAs datterselskap Subseatec er tildelt flere kontrakter på leveranser av maskinerte stigerørskoblinger i høyfast stål til feltutbygginger i Mexicogolfen og Brasil.

Den totale kontraktsverdien er på ca. 15 MSEK, noe som utgjør en betydelig økning i ordrereserven. Subseatecs leveranseomfang inkluderer montering, testing og levering av opptil 10 stigerørskoblinger. Produksjonen av utstyret er planlagt å starte umiddelbart, og leveransene vil pågå fra tredje kvartal 2021 til første kvartal 2022.

– I et krevende marked er vi glade for å sikre nye kontrakter fra kjente kunder. Ordrene representerer en sterk anerkjennelse av Subseatecs konkurranseevne, tekniske kompetanse og selskapets evne til å håndtere komplekse leveranser, sier Styrk Bekkenes, konserndirektør i Scana ASA.

————————————————– —-

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

• Peter Jansson, administrerende direktør, Subseatec AB, tlf. +46 550 25392
• Styrk Bekkenes, konserndirektør, Scana ASA, tlf. +47 40 40 35 20

Om Subseatec:
Subseatec er en av de mest erfarne spesialistbedriftene i verden innen subseautstyr og stigerørsapplikasjoner for olje- og gassindustrien. Selskapet eies av Scana ASA, som er notert på Oslo Børs og eier flere anerkjente porteføljeselskaper.

subseatec.se / scana.no