Børsmelding
 / januar 20, 2020

Gjennom datterselskapet Scana Subsea AB er Incus Investors ASA tildelt en kontrakt på levering av smidde og maskinerte stigerørsapplikasjoner med høy strekkfasthet til en feltutvikling i Mexicogulfen.

Samlet kontraktsverdi er på ca. 45 MSEK. Scana Subseas skal stå for en totalleveranse av stigerørskoblinger i lavlegert stål, inkludert prosjektering, anskaffelser og dokumentasjon. Stresskoblingene er de første til SCR-stigerør som produseres av stål med høy strekkfasthet.

Kontrakten er en sterk anerkjennelse av selskapets kontinuerlige produktutvikling innen lange smistål-komponenter med høy strekkfasthet, til bruk i stigerør for feltutbygginger på dypt vann.

Produksjonen er planlagt å starte umiddelbart. Leveransene vil starte fra 3. kvartal 2020 og fortsette gjennom 2. kvartal 2021.

————————————————– —-

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

• Styrk Bekkenes, administrerende direktør, Incus Investor ASA, tlf. +47 40 40 35 20
• Peter Jansson, administrerende direktør, Scana Subsea AB, tlf. +46 550 25392

Scana Subsea er et av de mest erfarne spesialistbedriftene i verden innen smidde stigerørsapplikasjoner for olje- og gassindustrien. Selskapet eies av den industrielle investoren Incus Investor, som er notert på Oslo Børs og eier flere anerkjente porteføljeselskaper.