News
 / mai 10, 2020

Som et globalt selskap er vi opptatt av åpenhet, å være pålitelige og vi respekterer alltid internasjonale avtaler og lokal lovgivning der vi opererer. Vi er også inspirert og drevet av global innsats for å løse noen av verdens mest presserende problemer.

Hvert år kommer millioner av tonn plast i havene først og fremst fra elver. Plasten flyter over verdenshavene – gammel plast forsvinner ikke av seg selv.

The Ocean Cleanup, en frivillig organisasjon, som utvikler avanserte teknologier for å kvitte seg med plast i havet. Plastforurensning i verdenshavene er et av de største miljøproblemene i vår tid, og påvirker mer enn 600 marine arter.

Scana er stolt av å støtte dette viktige arbeidet, og oppfordrer andre marinerelaterte selskaper til å gjøre det samme.

Les mer på https://theoceancleanup.com/